Mijn naam is Mireille Schaap-Correljé. Ik ben sinds 2010 gediplomeerd Wellnessmasseur en heb sinds 2011 mijn eigen massagepraktijk, Yang Massage, in Katwijk.

In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen, cursussen en workshops gevolgd als aanvulling op mijn Wellness Massage Diploma.

Ik geef naast ontspanningsmassage ook sportmassage, cupping massage, Lomi Lomi massage, voetreflexmassage, zwangerschapsmassage, hotstonemassage, stoelmassage en stoelshiatsu. 

Verder ben ik sinds 2012 docente/cursusleidster bij MSP Opleidingen bij de opleiding Ontspanningsmassage en geef ik de workshops Massage in de Praktijk en Kennismaken met Massage.

Ik examineer bij ACE Centrum voor Examinering bij de praktijk examens Ontspanningsmassage en geef ik stoelmassages bij bedrijven.


Per medio 2021 geef ik de opleiding Ontspanningsmassage en voornoemde workshops onder mijn eigen naam: Massage Cursus Katwijk. 

Bij Massage Cursus Katwijk krijg je les in een ontspannen, ongedwongen en gezellige sfeer. De opleiding en workshops worden geleid door deskundige en gediplomeerde masseurs met passie voor hun vak.


Volgens ons via Facebook Massage Cursus Katwijk